Witamy,
Gościu
|
Festiwale muzyczne w Polsce 2011
(1 przeglądających) (1) Gość
Zakres działu: imprezy integracyjne, imprezy okolicznościowe,
wypożyczanie filmów.
wypożyczanie filmów.
|
TEMAT: Festiwale muzyczne w Polsce 2011
Festiwale muzyczne w Polsce 2011 13 lata, 5 mies. temu #51
|
W Polsce coraz więcej się dzieje pod względem muzycznym. Już nie musimy tak często wybierać się za granicę by posłuchać dobrej muzyki na żywo, gdyż gwiazdy światowej sceny muzycznej coraz częściej odwiedzają nasz kraj. Co sądzicie o tegorocznym line-up'ie festiwalowym? Festiwal Malta w Poznaniu, Open'er w Gdyni czy Off Festiwal w Katowicach - czyż to nie gratka dla melomanów?
|
|
Odp: Festiwale muzyczne w Polsce 2011 13 lata, 5 mies. temu #52
|
Malta zapowiada się naprawdę ciekawie i to nie tylko muzycznie Osobiście czekam na Silent Disco - impreza w tłumie w słuchawkach musi sprawiać niesamowite wrażenie
|
...Please don't stop the music...
|
Odp: Festiwale muzyczne w Polsce 2011 13 lata, 5 mies. temu #58
|
Nigdy nie byłam, ale faktycznie słyszałam, że niesamowita sprawa. Ogółem, Malta robi w tym roku duże wrażenie, przede wszystkim ze względu na koncert Portishead, ale nie tylko - program teatralny i filmowy też jest ciekawy. Jednak pamiętam czasy, kiedy festiwal ten był darmowy, szkoda, że do tej pory nie mogło się to utrzymać, bo ceny są dosyć wysokie.
|
|
Odp: Festiwale muzyczne w Polsce 2011 13 lata, 4 mies. temu #144
|
Niedawno oglosili, ze na tegorocznym FreeFormFestival w Wawie będzie Does It Offend You, Yeah?. Juz nie moge sie doczekac
Ogolnie jak ktos lubi bardziej alternatywne klimaty to radze przyjrzec sie temu festiwalowi bo zapowiada sie ciekawie |
|
Odp: Festiwale muzyczne w Polsce 2011 13 lata, 4 mies. temu #149
|
za kilka dni zaczyna się festiwal w Jarocinie. Jak zwykle sporo kapel raczej z dolnej półki (przynajmniej moim zdaniem ), ale jest też kilka ciekawszych propozycji, np. Bad Religion, Danananaykroyd i Anti-Flag.
Ktoś się wybiera? |
|
Odp: Festiwale muzyczne w Polsce 2011 13 lata, 4 mies. temu #152
|
Coke Live Music Festival ma w tym roku całkiem niezły lineup
CLMF - artysci |
|
Odp: Festiwale muzyczne w Polsce 2011 13 lata, 3 mies. temu #192
|
Meridith napisał:
Ogółem, Malta robi w tym roku duże wrażenie, przede wszystkim ze względu na koncert Portishead, ale nie tylko - program teatralny i filmowy też jest ciekawy. Portishead świetny zespół, ale mam wrażenie, że nie na festiwal... Bardziej się nadają do jakichś kameralnych wystąpień. Ja z kolei nie zapomnę Malty sprzed 2 lat, kiedy grało Nine Inch Nails - niezapomniane przeżycia |
|
Odp: Festiwale muzyczne w Polsce 2011 13 lata, 3 mies. temu #213
|
A co się dzieje z tegoroczną edycją Poznań dla Ziemi?
|
|
Odp: Festiwale muzyczne w Polsce 2011 13 lata, 3 mies. temu #233
|
Coś słyszałam, że tegoroczne finanse na ten cel nie przekonały żadnej gwiazdy...
|
|
Odp: Festiwale muzyczne w Polsce 2011 12 lata, 5 mies. temu #245
|
Odświeżam temat. W tym roku naprawdę jest w czym wybierać. Ja polecam oświęcimski life festival. W tym roku zagra m.in peter gabriel i james blunt.
|
|
|
Wygenerowano w 0.19 sekundy