Witamy,
Gościu
|
Rozmowy o szeroko pojętym sporcie oraz turystyce.
|
TEMAT: Sport na stratę kg
Sport na stratę kg 13 lata, 4 mies. temu #203
|
Dziewczyny! Chcę zrzucić trochę kilogramów... jaki sport powinnam wybrać, żeby uzyskać najlepsze efekty? I czy muszę k0orzystać z usług profesjonalnego trenera?
|
|
Odp: Sport na stratę kg 13 lata, 4 mies. temu #209
|
moim zdaniem nie ważne, jaki sport będziesz uprawiać. Ważne, by robić to regularnie - kilka razy w tygodniu. taki regularny wysiłek wzmocni twoją tkankę mięśniową, a i pomoże pozbyć się nadmiaru tkanki tłuszczowej
|
|
Odp: Sport na stratę kg 13 lata, 4 mies. temu #211
|
najlepiej chyba samemu sobie wymyślać aktywności. Możesz jeździć na rolkach, na rowerze, chodzić na basen czy tez uprawiać popularny ostatnio nordic walking. Do tego nie potrzebujesz osobistego trenera.
|
|
Odp: Sport na stratę kg 13 lata, 4 mies. temu #217
|
mimi, można samemu - jak ktoś ma silną wolę. mnie cieżko jest się zmobilizować do wysiłku, dlatego opcja trenera byłaby całkiem niezła, bo nie miałabym wymówki... tylko też nie wiem, ile to może kosztować.
|
|
Odp: Sport na stratę kg 13 lata, 4 mies. temu #218
|
Mariolka - ja mam tak samo! Muisałby stać ktoś nade mną z batem Przeczesywałam internet i znalazłam coś takiego: www.mojtrener.pl/index.php?m=cennik
Drogi ten trener... |
|
Odp: Sport na stratę kg 13 lata, 4 mies. temu #232
|
Zawsze można zapisać się na siłownię, gdzie zawsze ktoś nam może coś doradzić
|
|
Odp: Sport na stratę kg 13 lata, 4 mies. temu #234
|
cennik-uslug.pl podaje rozpiętość 50-160 zł na karnet na siłownię. Pewnie wpływa na to renoma siłowni. gdzieś na jakimś osiedlu pewnie kosztuje taki karnet grosze, a jeśli chcemy uczęszczać do jakiejś ekskluzywnej sieciówki, to wydamy na to mnóstwo kasy.
|
|
Odp: Sport na stratę kg 12 lata, 5 mies. temu #248
|
Moim zdaniem najlepiej sprawdzi się trekking. Właściwie nie trzeba miec szczególnych umiejętności, wystarczą tylko odpowiednie buty trekkingowe, które podtrzymają kostkę i poprawią komfort chodzenia.
|
|
|
Wygenerowano w 0.17 sekundy