Witamy,
Gościu
|
Dyskusje o fryzjerstwie, medycynie, usługach kosmetycznych.
|
TEMAT: Laserowa korekcja wzroku
Laserowa korekcja wzroku 13 lata, 5 mies. temu #135
|
Hej,
Chciałabym się dowiedzieć jakie są ceny laserowej korekcji wzroku? Już od dawna myślę nad tym zabiegiem (a raczej operacją), ze względu na bardzo dużą wadę. Nie jestem co do tego przekonana, ale chciałabym najpierw zorientować się w przedziale cenowym. Z góry dzięki za pomoc |
|
Odp: Laserowa korekcja wzroku 13 lata, 5 mies. temu #140
|
Koszty takiego zabiegu wynoszą od 250zł wzwyż za jedno oko. Tylko weź pod uwagę, że najpierw musisz skonsultować się z lekarzem i zrobić odpowiednie badania, co kosztuje, a po zabiegu przez kilka miesięcy czekają Cię wizyty kontrolne (jedna 50zł, czasem 100), więc szczerze mówiąc koszty na kosztach.
To wszystko o cenach. Jeśli chodzi o Twoje wątpliwości, to nie dziwię się. Taki zabieg jest w pewnym stopniu ryzykiem. Ja bym się na pewno nie zdecydowała... |
|
Odp: Laserowa korekcja wzroku 13 lata, 5 mies. temu #147
|
faktycznie zabieg moze byc ryzykowny, ALE... moja znajoma miala podobny problem, dlugo zastanawiala sie czy zdecydowac sie na taki zabieg. w koncu jednak podjela decyzje, zadnych problemow, powiklan itd nie bylo, a teraz bardzo chwali sobie efekty
pzdr |
|
Odp: Laserowa korekcja wzroku 13 lata, 4 mies. temu #236
|
Znam dwie osoby, które poddały się temu zabiegowi i są w pełni zadowolone. Pamiętać trzeba, że taki zabieg najlepiej wykonywać w dojrzałym wieku, kiedy ma się ciąż za sobą lub wtedy, gdy nie ma się w planach dzieci. Słyszałam właśnie, że tego typu sprawy są przeciwwskazaniem.
|
|
|
Wygenerowano w 0.14 sekundy