Witamy,
Gościu
|
W tym miejscu możesz porozmawiać o administracji sieci, serwisach komputerowych oraz wynajmowaniu sprzętu komputerowego.
|
TEMAT: pozycjonowanie
pozycjonowanie 13 lata, 6 mies. temu #103
|
Coraz więcej się słyszy o pozycjonowaniu, ale czy to faktycznie potrzebne? Na czym polega i ile musiałbym zapłacić za taką usługę?
|
|
Odp: pozycjonowanie 13 lata, 5 mies. temu #119
|
A kim jesteś, co robisz? Masz własną firmę i chcesz ją wypromować? Pozycjonowanie to dobry sposób na reklamę, moim zdaniem nawet lepszy od Google Adwords, który jest dosyć kosztowny. Jak wiadomo, internauci wyszukując informacje na dany temat kierują się wynikami zawartymi na pierwszych (ba! nawet jedynie pierwszej!) stronach. Jeśli Twoja strona nie pokazuje się na początku, to przykro mi, ale w Internecie nie istniejesz. Chyba te argumenty wystarczają, by stwierdzić, że pozycjonowanie jest potrzebne? Sam zleciłem pozycjonowanie strony specjalistom i szczerze mówiąc, jestem bardzo zadowolony z efektów. Co prawda trzeba na nie kilka miesięcy poczekać, ale WARTO.
|
|
Odp: pozycjonowanie 13 lata, 5 mies. temu #126
|
Zajmuję się gospodarstwem agroturystycznym, a moja strona internetowa nie jest często odwiedzana i chciałbym to zmienić. Wg Twoich słów, Kenli, w Internecie nie istnieję;) znasz może firmę, która zajmuje się pozycjonowaniem w sposób satysfakcjonujący klienta?
|
Ostatnio zmieniany: 13 lata, 5 mies. temu przez mattix.
|
Odp: pozycjonowanie 13 lata, 5 mies. temu #131
|
Nie znam się na tym specjalnie, ale znajomy miał pozycjonowaną stronę i sobie bardzo chwalił tą usługę. Co prawda wypozycjonowanie jego witryny zajęło jakieś pół roku, ale po tym okresie miał już o wiele więcej klientów i pieniądze wydane tak naprawdę szybko mu się zwróciły (i to z nawiązką).
|
|
Odp: pozycjonowanie 13 lata, 5 mies. temu #132
|
Poza tym, Kenli, Twój post zabrzmiał jak typowa reklama pozycjonowania, zacznij działać w branży marketingowej;P
|
|
Odp: pozycjonowanie 13 lata, 5 mies. temu #133
|
Z branżą marketingową nie mam nic wspólnego, także to wybitnie miała nie być reklama, a jedynie dobra rada na forum. Ale dzięki, dobrze wiedzieć o swoich zdolnościach marketera! W razie utraty pracy to wykorzystam:D
|
Ostatnio zmieniany: 13 lata, 5 mies. temu przez Kenli.
|
Odp: pozycjonowanie 13 lata, 5 mies. temu #134
|
Może zakończycie te pochwały i pomożecie mi w wyborze odpowiedniej firmy od pozycjonowania stron?
|
|
Odp: pozycjonowanie 13 lata, 5 mies. temu #138
|
Co za problem wpisać "umieszczenie stron w google" w wyszukiwarkę? Na pewno znajdziesz tam kilka ciekawych propozycji firm. Zapoznaj się z najlepszą ofertą oraz ceną i viola.
|
|
Odp: pozycjonowanie 10 lata, 7 mies. temu #261
|
Takie wpisy jak powyżej "polećcie jakąś firmę ..." aż prowokują do spamowania . Pozycjonowanie to temat rzeka. Internet i wujek google pomogą.
|
|
Odp: pozycjonowanie 8 lata, 9 mies. temu #805
|
|
Ostatnio zmieniany: 8 lata, 9 mies. temu przez Elka12.
|
|
Wygenerowano w 0.20 sekundy