Witamy,
Gościu
|
smartphone do biznesu i nie tylko
(1 przeglądających) (1) Gość
W tym miejscu możesz porozmawiać o administracji sieci, serwisach komputerowych oraz wynajmowaniu sprzętu komputerowego.
|
TEMAT: smartphone do biznesu i nie tylko
smartphone do biznesu i nie tylko 13 lata, 5 mies. temu #176
|
hej
mój dotychczasowy smartphone zaczyna chyba powoli odmawiać posłuszeństwa. dlatego zaczynam się rozglądać za jakimś ciekawym zamiennikiem. przeznaczenie - dość ogólne biznes, ale też okazjonalne słuchanie muzyki, surfowanie po sieci, może jakaś gra dla zabicia czasu mój limit cenowy to jakieś 1200zł, ew. odrobinkę więcej jeśli faktycznie telefon będzie tego wart co byście polecali? |
|
Odp: smartphone do biznesu i nie tylko 13 lata, 5 mies. temu #177
|
może iphone? mam i sobie chwale, ilosc aplikacji jest powalajaca, wiec powinienes znalezc czego ci potrzeba mysle, ze uda Ci sie wyrwac jakiegos za 1200
|
Za tę wiadomość podziękował(a): pietro0
|
Odp: smartphone do biznesu i nie tylko 13 lata, 5 mies. temu #180
|
oczywiście zastanawiałem się nad iphonem i jest to dość mocny kandydat ale może macie jeszcze jakieś inne pomysły?
co sądzicie np. o samsungu galaxy s? pozdrawiam |
|
Odp: smartphone do biznesu i nie tylko 13 lata, 4 mies. temu #183
|
Galaxy S też jest całkiem niezły Mój kontakt z nim był co prawda raczej ograniczony, ale sprawił pozytywne wrażenie. No i działa na Androidzie, a to też raczej na plus.
A widziałeś ten nowy Windows 7 Phone? |
|
Odp: smartphone do biznesu i nie tylko 13 lata, 4 mies. temu #184
|
Nie widziałem, szczerze mówiąc to nawet nie wiedziałem, że coś takiego istnieje
a Ty miałeś z nim styczność? bo dla mnie telefon na windowsie brzmi... sam nie wiem, niezbyt atrakcyjnie ale oczywiście mogę nie mieć racji bo nie podpieram tego żadnym doświadczeniem |
|
|
Wygenerowano w 0.14 sekundy